Huize Hulshorst - het huis

Het huis staat midden in de tuin en is niet zichtbaar vanaf de weg. Binnen is een grote woonkamer met open keuken en meerdere openslaande deuren naar de tuin. Aan alle kanten kijk je naar buiten. Er zijn 6 slaapkamers in het huis. Naast het huis staat ook nog een gastenverblijf met eigen badkamer. Het huis is in de zomer van 2018 helemaal gerenoveerd en met veel plezier en liefde ingericht.

Woonkamer

De woonkamer heeft een lange eettafel voor >10 personen en een enorme bank waar je met z'n allen kunt zitten. Er is een open haard en een beamer om films te kijken als het weer tegenzit. Er zijn spelletjes, puzzels en knutselspullen voor de kinderen.

Keuken

De keuken is gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Twee ovens, kokend water kraan, afwasmachine, twee koelkasten, grote inductie plaat en alle denkbare keukenspullen. Vanaf het kookeiland kijk je naar alle kanten de tuin in. Er is een (ontbijt)tafel voor 6-8 personen.

Slaapkamers

Goed slapen vinden we belangrijk. In alle kamers staan daarom grote, luxe boxsprings van 180cm. Op de begane grond is de grootste slaapkamer met een tweepersoonsbed. Boven zijn vier slaapkamers. Twee met twee losse bedden en twee met tweepersoonsbedden. In de kelder is een kinderslaapkamer met 3 stapelbedden met gezellige doorkijkjes naar elkaar voor 6 kinderen. In het huis zijn 16 slaapplekken. In het gastenverblijf zijn er ook nog 4.

Badkamers

De grootste badkamer is op de eerste verdieping. Er is een dubbele douche en een bad. Beiden kijken uit op de tuin. De tweede badkamer met douche en wastafel is op de begane grond. Beiden hebben een aparte wc. De derde badkamer met wastafel, douche en wc is in het gastenverblijf. Om na het zwemmen of spelen in de tuin af te spoelen is er ook buiten een douche met warm en koud water.

Gastenverblijf

Naast het huis staat een gastenverblijf. Die mag je ook gebruiken tijdens je verblijf. Op de begane grond is een badkamer en woonkamer met tweepersoonsslaapbank. Met een stijl trappetje naar boven kom je bij een tweepersoonsbed. In totaal kun je hier met vier mensen comfortabel slapen. Er is een gaskachel en elektrisch kacheltje om het ook 's winters lekker warm te hebben.

Huize Hulshorst - het huis

Woonkamer

Plattegrond van het huis

Links de begane grond. Die is bijna gelijkvloers. Er zijn twee tredes om van de woonkamer de keuken in te komen. En de douche in de badkamer beneden is twee tredes hoger dan waar de wastafel is.

Linksonder de bovenverdieping. Rechtsonder de kelder met de kinderslaapkamer. Er is geen plattegrond van het gastenverblijf. Die is ca. 24m2 met dubbel bed, luie stoel, bureautje. badkamer met douche, toilet, wastafel. Steile trap naar vide met tweepersoonsbed.