Huize Hulshorst - de tuin

De tuin bij het huis is groot, ongeveer 7.000 m2. Er is een groot grasveld en rondom staan veel verschillende bomen die het huis afschermen van 'buiten'. In de tuin is een beek naar de vijver waar we vaak in zwemmen, een overkapping en buitenoven en veel te spelen voor kinderen.

Eten

Er is een Weltevree buitenhaard waar je de heerlijkste pizza of bbq in maakt. Hij staat achter het huis naast de overkapping en geeft heerlijk veel warmte af als het 's avonds wat koeler is.

Spelen

In de tuin is een trampoline ingebouwd en staat een groot speeltoestel. Er is een loopfiets, driewieler, flight step, twee kinderfietsen (22 en 24 inch). Ook is er een sproeier, opblaasbadje en waterspeelgoed. Meer dan genoeg om de hele dag thuis te blijven als je zin hebt!

Let op: er zijn een beek en zwemvijver in de tuin, dus met kleine kinderen is 't goed opletten!

Zwemmen

Begin 2021 hebben we een echte ecologische zwemvijver aan laten leggen. Het zwemgedeelte is ongeveer 14x8m en 1,5 m diep. Er is ook een ondiep plantengedeelte, dat (in combinatie met skimmers) het water zuiver houdt. Je kunt er in met de trap aan de stijger naast het huis. De vijver is nieuw en het water blijft als het goed is glashelder. Omdat hij nieuw is en we zelf helaas niet zo vaak in Nederland zijn de laatste tijd, horen we graag je ervaringen met het zwembad! Na afloop kun je buiten douchen. Er is een warme buitendouche bij de achterdeur naast de badkamer. Er zijn een aantal opblaas-krokodillen om te gebruiken in het water. 

Tuinieren

Er staat een grote verscheidenheid aan bloemen en planten in de tuin. Wij zijn onze groene vingers nog aan het ontwikkelen en de tuinman helpt ons daarbij. Als je het leuk vindt mag je zelf ook meedoen. Appels/peren/vijgen plukken, rozen snoeien, onkruid wieden, gras maaien op de zitgrasmaaier of kruiden plukken voor de thee. Hoeft zeker niet, mag wel.