Huize Hulshorst - de tuin

De tuin bij het huis is groot, ongeveer 7.000 m2. Er is een groot grasveld en rondom staan veel verschillende bomen die het huis afschermen van 'buiten'. In de tuin is een beek naar een zwemvijver, een overkapping en buitenoven en veel te spelen voor kinderen. 

Eten 

Er is een Weltevree buitenhaard waar je de heerlijkste pizza of bbq in maakt. Hij staat naast de overkapping met loungebanken die uitkijkt over de trampoline en speeltoestel. 

Spelen

In de tuin is een trampoline ingebouwd en staat een groot speeltoestel. Er is een loopfiets, driewieler, flight step, twee kinderfietsen (22 en 24 inch). Ook is er een sproeier, opblaasbadje en waterspeelgoed. Meer dan genoeg om de hele dag thuis te blijven als je zin hebt!
Let op: er is een beek en zwemvijver in de tuin, dus voor kleine kinderen is 't goed opletten.

Zwemmen

Er is een grote ecologische zwemvijver van ongeveer 120-150 cm diep en meer dan 20 meter lang. Het water wordt met een pomp en zuurstofplanten zo goed mogelijk schoongehouden. Al blijft het natuurwater en is douchen na afloop geen overbodige luxe. Je klimt erin via een trappetje aan de achter kant en er is een opblaasbootje om mee het water op te gaan. 

Tuinieren

Er staat een grote verscheidenheid aan bloemen en planten in de tuin. Wij zijn onze groene vingers nog aan het ontwikkelen en de tuinman helpt ons een beetje. Als je het leuk vindt mag je zelf ook meedoen. Appels/peren/vijgen plukken, rozen snoeien, gras maaien op de zitgrasmaaier of kruiden plukken voor de thee. Hoeft niet, mag wel.